Mooi sportief uitje !!
Geplaatst op dinsdag 29 mei 2018
image

Op vrijdag 8 juni wordt de ‘Avondje NAC Loop’ georganiseerd: een nieuw en uniek hardloopevenement door en rond het Rat Verlegh Stadion voor het goede doel! Bij deze activiteit loop je samen met je vrienden, collega’s of kinderen langs unieke plekken die normaal gesproken alleen toegankelijk zijn voor de NAC-spelers. Samen maken we er één groot feest van met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor een icoon van onze stad: de Grote Kerk.

NAC en de Grote Kerk zijn beiden een belangrijk onderdeel van Breda en Bredanaars zijn nu eenmaal erg trots op hun stad! Daarom bundelen wij dit jaar onze krachten en zetten ons in om een steentje bij te dragen aan de restauratie van de Grote Kerk. Een restauratie die hard nodig is om de blikvanger te behouden voor Breda. 

Afstanden
Deelnemen kan vanaf alle leeftijden en voor iedereen is er een gepaste afstand beschikbaar. Zo kun je aan het eind van de middag met kinderen deelnemen aan de FamilieRun. In de avond staan meerdere afstanden op het programma: 1912 meter, 3 km en 6 km.

Inschrijven en donaties ophalen

Schrijf je hier in voor één van de afstanden! Maak daarna eenvoudig je eigen donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Na afloop is er een groot feest in het stadion voor alle deelnemers en supporters. Zo ben je sportief bezig, heb je een extra Avondje NAC én steun je het goede doel: de Restauratie van de Grote Kerk van Breda.

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu