Jelle`s Army heeft uw hulp nodig !!
Geplaatst op dinsdag 28 november 2017
image

Aanstaande zondag zullen alle officiele supportersorganen van NAC voorafgaand aan de wedstrijd tegen Excelsior bij de ingangen van het stadion loten verkopen voor de van Jelles Army-loterij. Middels deze loterij, waarin fantastische prijzen te winnen zijn, haalt Samen voor NAC geld op voor Jelles Army. Deze actie is in het leven geroepen als afscheidscadeau van de supporters aan Jelle ten Rouwelaar en steunt het Jeugdsportfonds Breda.  

Jelle is ambassadeur van het Jeugdsportfonds Breda dat als doel heeft zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten sporten, ook als dit financieel niet mogelijk is. Daarnaast nodigt het Jeugdsportfonds Breda kinderen uit voor hun eerste avondje NAC. Op 24 december zal rondom de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht de opbrengst bekend worden gemaakt en wordt ‘het bevel’ over Jelle’s Army door de supporters overgedragen aan Jelle met de officiële opening van Jelle’s Corner.

Aanstaande zondag zullen de Breda Loco’s, NAC Supportersvereniging, Samen voor NAC en Stichting Vak G bij alle ingangen en boven in het supportershome loten verkopen voor dit enorm mooie doel! Deze actie kun je al voor € 5,00 (let op, alleen contant betalen mogelijk) per lot steunen en hiermee maak je direct kans op diverse fantastische prijzen waaronder zelfs een nieuwe auto. Mocht je niet kunnen wachten tot zaterdag, via deze site kun je alvast je loten online kopen.

B-Side Rats steunt dit prachtige initiatief vanuit de supporters, daarom zullen we jullie hier regelmatig op de hoogte houden van de activiteiten rondom dit mooie afscheidscadeau voor Jelle.

Uiteraard steunt de NAC-supportersvereniging dit initiatief ook, kom dus massaal de lootjes kopen ons supportershome. Ook dinsdag bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Bron: B-Side Rats, Samen voor NAC

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu