Info busreis naar Willem II !!
Geplaatst op zondag 19 november 2017
image

De wedstrijd tegen Willem II op 8 december zal naar alle waarschijnlijkheid uitverkocht zijn. De supportersvereniging, NAC, Breda Loco`s en Vak G laten bussen rijden. 

Reserveren bij de supportersvereniging kan alleen als je lid bent, en alleen via het aanvraag webformulier op onze website. Dus reserveer niet als je geen lid bent, want je reservering wordt gecontroleerd op je naam en op je lidmaatschap. Je krijgt geen restitutie van de betaling wanneer je niet aan deze voorwaarden voldoet.
Zie ook: Info reserveren 

Vertrektijden worden binnenkort bekend gemaakt, houd dus deze website in de gaten. We rijden in clusters dus er zullen specifieke vertrektijden worden gegeven. 

Extra info: Er zijn een aantal supporters die kaarten besteld hebben via de website maar niet via het aanvraagformulier. Dus het ticket is nog niet betaald. Systeem was nog niet op elkaar afgestemd. Graag dit alsnog betalen via de bank van de supportersvereniging. We proberen al deze mensen te bereiken.

Welkom bij de SV van NAC
De supportersvereniging is opgericht op 1 juni 1965 door een aantal enthousiaste voetbalsupporters. Er zijn al eerdere supportersverenigingen geweest, zelfs in de beginjaren van NAC, maar daar is verder weinig meer over bekend. De supportersvereni...


Lees meer

Aankomende activiteiten


Lees meer

Aankomende busreis


Geen aankomende busreis

Lid worden van de SV?
  • Ontvang 4 maal per jaar het blad Geel-Zwart
  • Korting op busreizen naar uitwedstrijden
  • Deelname aan aktiviteiten gratis of met een kleine betaling
  • Feestavonden, oudejaars/nieuwjaarsborrel
  • Bij problemen zal de SV helpen om dit op te lossen
  • Toegang tot onze mooie supportershome
  • Mascotte van de wedstrijd, leeftijd ongeveer 6 tot 9


Lees meer

Supportersvereniging Poll
Hoe gaan we het doen dit seizoen ?
Stem nu