NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-BSC 11-1 We zijn weer begonnen !!!

Geplaatst op: 25 juli 2020

Op vrijdag 24 juli om 17.00 op het trainingscentrum van NAC in Zundert, werd de eerste wedstrijd van de voorbereiding voor seizoen 2020/2021 gespeeld. Toeschouwers ongeveer 200 supporters. Deze zagen met blije gezichten weer voetballers op het veld spelen. De eerste helft was zeker niet saai en BSC liet zich niet zomaar verschalken. Veel aanvallen liepen langs de vleugels, voor de kijkers soms wat langdradig, want we willen gewoon schoten op het doel zien. Van Hooydonk bewees weer eens waarom hij een spits is door drie keer te scoren. Dogan en El Alouchi maakten de reeks in de eerste helft compleet. Met tijden zag het voetballend er verzorgd uit. De tweede helft wisselende NAC en BSC veel spelers, zodat er bijna compleet twee nieuwe elftallen stonden. Stokkers maakte binnen vijf minuten zijn doelpunt, en het leek een monsterscore te worden. Ook omdat 1 minuut later Bohui scoorde en nog een minuut later Castro. Echter BSC ging beter verdedigen, hierdoor stokte de doelpunten machine van NAC even. Schouten maakte daar een eind aan in de 83e minuut, door uit een onmogelijk feilloos in te schieten. Stokkers, Bohui en Reuvers maakte de 11-1 compleet. Uiteraard kunnen we hier niets van afleiden, gezien de tegenstander. De eerste twee volgende wedstrijden zullen meer inzicht geven.

Met dank aan Peter Visser voor de mooie foto's.