NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-SV steunt Westerwiek met een Paas gebaar.

Geplaatst op: 6 april 2020

Het Corona-virus teistert Nederland en de rest van de wereld, dit brengt ook voor iedereen in onze directe en indirecte omgeving gevolgen met zich mee. Wij willen iedereen bedanken die zorgdragen voor anderen, op welke manier dan ook. Wij begrijpen dat elk gebaar, door wie dan ook gegeven wordt, een steuntje in de rug is voor de mensen die dit ondergaan. Het verzorgend personeel, artsen verpleegkundigen etc krijgt overal applaus en waardering voor al hun werk.

Er zijn al veel initiatieven de laatste tijd voorbij gekomen of worden nog ondernomen. De NAC-Supportersvereniging wilde hierbij ook graag een steentje aan bijdragen. Dus er werd gezocht naar een doel met een daarbij horende actie. Het viel niet mee om op korte termijn iets te regelen, maar het is ons gelukt om een sympathiek gebaar richting het verzorgingshuis Westerwiek te regelen.

Er zijn diversen gesprekken geweest met een contactpersoon van de Westerwiek, in verband met het ontstane idee. Ook de strakke contactregels die zijn opgelegd bij het tehuis, omdat de inwoners in de risicogroep vallen, zijn uitgelegd en worden dus uiteraard opgevolgd door ons.

Op maandag 6 april heeft voorzitter Ad van den Bemt, namens de NAC-Supportersvereniging een groot aantal dozen met mandjes daar in Paaseieren afgeven bij het verzorgingstehuis Westerwiek. Er is gedacht aan het verzorgend personeel en ook alle bewoners van Westerwiek. Er zijn 100 mandjes voor het personeel en 185 mandjes voor de bewoners. Bij elk mandje is er een bijgevoegde label met de Paasgedachte.

Met hulp van Martijn Schinning (NAC) En Hans Daane ( NAC SV ) zijn de dozen met paaseitjes netjes afgegeven bij de Westerwiek. Het werd in ontvangst genomen, en we werden bedankt voor deze leuke geste. De supportersvereniging wil hiermee waardering uitspreken voor alle verzorgers voor de goede zorgen, maar ook voor de inwoners van Westerwiek die nu ontvreemden van eigen familie etc.

NAC en Omroep Brabant hebben dit moment ook vastgelegd en doen op hun website daarvan een verslagje of met een video.

Foto's die bij dit item horen: