NAC BREDA Supportersvereniging

NAC-Baronie 1-0

Geplaatst op: 6 augustus 2020

Baronie, wat valt daar over te vertellen behalve dat het een mooie Bredase voetbalclub is. NAC heeft in het verleden veel gespeeld tegen Baronie, maar heel veel doelpunten vielen er niet. Maar de kenners onder ons hadden toch wel op een doelpuntje of 6 a 7 gerekend die avond. Ze kwamen bedrogen uit.

NAC begon de wedstrijd wat leek op een potje voetballen in de zomeravond competitie. Het elftal had in de eerste helft een spaanse linie met Monsalve en Riera. Deze lijn stond goed, maar die van Baronie ook. Het was een tactische wedstrijd, proberend om de tegenstander murf te spelen, maar zo dacht schijnbaar Baronie er ook over. Er was geen winnaar in de eerste helft. De tweede helft gaf een iets ander beeld. Na de verplichte wisselingen in het elftal werd het voor NAC er niet beter op. Baronie kreeg weliswaar niet veel kansen, maar liet zich zeker niet wegspelen. In de extra tijd kwam het verlossend schot van de jonge Sierveld na terugleggen van Stokkers.

Moeilijke wedstrijd om naar te kijken, zal wel veel info opleveren voor de coaches hopelijk. Nog vier oefenwedstrijden maar wel tegen goed tegenstanders, waarvan drie uit de Ere-divisie.

Foto's van de wedstrijd: Peter Visser