NAC BREDA Supportersvereniging

Verleng je seizoenkaart aub !

Geplaatst op: 26 april 2020

Ook de NAC-Supportersvereniging ondersteunt de actie van Breda Loco’s, Fr0nt76, VakG. Met spandoeken op de hoofdingang, door de al genoemden supportersgroepen gemaakt, wordt het verduidelijkt waar het omgaat.

In deze vervelende tijd door het Corona-virus worden velen geraakt. Op het werk, of werkeloos daardoor, ondernemers, thuissituatie, ach eigenlijk te veel om op te noemen. Iedereen heeft er wel mee te maken op de een of ander manier. Ook ons NAC wordt getroffen door het niet uit kunnen uitspelen van de competitie, geen bierinkomsten en ook geen mogelijke promotie via de play-off. Er wordt dus gevraagd aan de supporters om geen paar tientjes terug te vragen als compensatie van de laatste vier thuisduels. Wij als NAC-supportersvereniging gaan hierin mee, en vragen onze leden en andere NAC-supporters om dit niet doen. Ook vragen wij de supporters om hun seizoenkaart te verlengen, al is het onzeker wanneer we weer kunnen spelen.

Wij kunnen niet in ieders portemonnee kijken. Ook hebben we nog een onzekere toekomst en misschien onverwachte uitgaves of geen inkomsten, die meespelen in iemands besluit om geld terug te vragen.

Hieronder het bericht van de supportersgroepen vermeld op hun website.

Op de Facebookpagina van de Breda Loco's, Fr0nt76 en Stichting Vak G is gisteren onderstaand bericht verschenen. De supportersgroepen geven aan niets te willen weten van restitutie op hun seizoenkaart voor de niet gespeelde wedstrijden in seizoen 2019-2020 en snel te willen verlengen, juist nu. 'Wij zijn supporters, geen klanten #norefund' viel te lezen op een spandoek dat gisteren aan het stadion werden gehangen.

De afgelopen maanden kwam de wereld tot stilstand. Een virus, gevaarlijk voor iedereen, zorgde ervoor dat we elkaar de afgelopen weken en de komende periode niet meer kunnen zien. Voor veel mensen is NAC een van de belangrijkste dingen in het leven, maar de competitie is inmiddels beëindigd. Het Rat Verlegh stadion zal de komende tijd nog leeg blijven. Wij zullen onze club nog moeten missen.

Vol goede moed begonnen we aan het seizoen. Gedegradeerd, ja, dat was pijnlijk, maar met nieuwe hoop op een goed voetbaljaar met uiteindelijk weer een promotie. Het seizoen is tot een abrupt einde gekomen en de wijze heren in Zeist hebben vanmiddag besloten dat er geen promotie of degradatie plaats zal vinden. We hebben wat wedstrijden gemist. In de media kwamen snel berichten dat er mensen waren die geld terug wilden van de voetbalclubs. Wij verbazen ons daar over. Wij zijn geen klanten. Wij zijn supporters!

Daarom roepen wij iedereen op om geen geld terug te vragen aan NAC voor de gemiste wedstrijden. Dit zou tot financiële problemen kunnen leiden bij onze club. Sterker nog. We roepen iedereen op om zo snel mogelijk de seizoenkaart te verlengen als die mogelijkheid er weer is!

Bronvermelding:B-side Rats, Breda Loco’s, Fr0nt76, VakG