NAC BREDA Supportersvereniging

NAC SV ook Breda Samen Sterk !

Geplaatst op: 20 april 2020

Breda Samen Sterk !

De NAC-Supportersvereniging ondersteunt, waar mogelijk, alle initiatieven die ervoor kunnen zorgen dat het leed veroorzaakt door Corona, op welke wijze dan ook te verzachten. De Paaseierenschenking aan Westerwiek, door supportersvereniging zelf geïnitieerd, is daar een mooi voorbeeld van.

Een positieve, krachtige boodschap uitbrengen, met het bruggetje naar die akelige Coronavirus. Iedereen heeft wel iets te maken met deze crisis. Is het al dan niet door de versobering in je sociale omgeving of met je werk of erger nog… geen werk meer.

De lokale initiatiefnemers, Reclamenbeesten uit Etten-leur en BredaPrint uit Breda hebben bedacht om via een sterke spreuk gedrukt op een T-shirt of trui, het Amphia Ziekenhuis maar ook noodlijdende lokale ondernemers te ondersteunen. Dit doen ze door een bedrag ( € 5,- ) te storten per gekocht shirt of trui naar “Vrienden van Amphia”, en de overige opbrengsten gaat naar ondernemers die het niet makkelijk hebben in deze tijd.

Het is een mooi iets om te geven of om zelf te dragen. In je gedachte ondersteun je ook het ziekenhuis en lokale ondernemers. Hopelijk wordt er massaal gehoor gegeven door onze supporters om dit aan te schaffen. De kledij heeft ook in ieder geval de juiste kleuren namelijk: Geel en Zwart !! Zie hieronder !